CIS Graphic Design

Diensten

Ontwerp Logo

Het bedrijfslogo is de eyecatcher van je bedrijf. Het laat de sfeer en identiteit zien, een belangrijk onderdeel van de branding. Net startende en op zoek naar een logo waarmee je bedrijf opvalt? Heb je al een bestaand logo en wil je een aanpassing van het logo? Neem dan contact op voor een passende offerte.

Basis pakket
Twee logo ontwerpen, twee keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 400,-

Luxe pakket
Drie logo ontwerpen, drie keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 500,-


Flyer of poster ontwerp

Een evenement op komst? Wil je laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft? Een flyer of poster is geschikt om aandacht onder de mensen te brengen. Wil je de voor én achterkant laten bedrukken? Bij de genoemde prijzen komt dan een bedrag van €75,- excl. BTW bij.

Basis pakket
Twee ontwerpen, twee keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 150,-

Luxe pakket
Drie ontwerpen, drie keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 200,-


Huisstijl ontwerp

Net startende of op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Dit pakket bevat de essentiële ontwerpen voor je bedrijf. Samen gaan we kijken naar de ontwerpwensen om tot een passende huisstijl te komen. De huisstijl in dit pakket bestaat uit een logo, visitekaartje en briefpapier. Voorafgaand aan het ontwerpproces zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarna de basis van de huisstijl wordt bepaald.

Basis pakket
Twee logo en visitekaart ontwerpen, één briefpapier ontwerp, max. twee keer van aanpassing aan het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 600,-

Luxe pakket
Drie logo en visitekaart ontwerpen, één briefpapier ontwerp, max. drie keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 850,-


Folder ontwerp

Folders zijn geschikt om met de post te versturen maar ook om op te vallen bij je klanten. Een fijn en effectief promotiemateriaal. Het folder ontwerp begint bij het ontwerp van vier pagina’s. Wilt u een folder met meerdere pagina’s? Dan betaalt u per pagina een bijkomend bedrag van €75,- excl BTW. De voor- en achterkant van een pagina tellen wij als twee pagina’s.

Basis pakket
Eén ontwerp schets van vier pagina’s, één ontwerp schets per opvolgende pagina, per pagina max. twee keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 250,-

Luxe pakket
Twee ontwerp schetsen van vier pagina’s, één ontwerp schets per opvolgende pagina, per pagina max. drie keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 350,-


Visitekaartje

Binnenkort een netwerk borrel? Vergeet je visitekaartjes niet! Heb je nog geen visitekaartje? Geen probleem, CIS Graphic Design staat voor je klaar. Een ontwerp voor het visite kaartje is uniek, zakelijk en passend bij de branding van je bedrijf.

Basis pakket
Één ontwerp, één keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 150,-

Luxe pakket
Twee ontwerpen, twee keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 275,-


Trouwkaart of geboortekaartje

Net verloofd en op zoek naar een persoonlijke uitnodiging voor jullie bruiloft? Zwanger en wil je graag een persoonlijk kaartje? CIS ontwerpt het!
We kijken samen naar de wensen die jullie hebben om tot een persoonlijk ontwerp te komen die helemaal bij jullie past. Het is ook mogelijk om vooraf foto’s te maken om deze te gebruiken op jullie kaart. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Basis pakket
Één ontwerp, één keer een aanpassing van het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 195,-

Luxe pakket
Een ontmoeting, twee ontwerp schetsen, drie keer een aanpassing aan het ontwerp, één definitief ontwerp.
*€ 225,-


Ontwerpen op maat

Opzoek naar een nog niet genoemd ontwerp? CIS Graphic Design is veelzijdig in het maken van een passend ontwerp. Van stickers, banners, vlaggen, boekenleggers, menukaarten, alles is mogelijk. Prijs op aanvraag.

Ontwerp op maat
Vanaf * € 75,-

Illustraties
Ontwerpen op aanvraag. Vanaf *€ 150,-


* Excl. BTW en drukkosten

*Prijzen op voorbehoud. Mogelijk veranderen de prijzen afhankelijk van uw wensen. Vooraf zal er altijd contact plaats vinden om het ontwerp zo passend mogelijk te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt een prijsbepaling gemaakt. Alle ontwerpprijzen zijn exclusief drukkosten.